Palvelut

Automaalaus

Automaalaamo, jonka laatuun voit luottaa

Onnistunut kolarikorjaus on mahdollisimman huomaamaton. Hyväkään korjaus ei kuitenkaan ole täydellinen ilman huolellista maalausta. Automaalaus pohjatöineen on äärimmäisen haastavaa ja vaativaa käsityötä, jossa virheitä ei voi piilottaa.

Tasokas automaalaus edellyttää oikeaa sävyä, huolella valittuja tuotteita ja ensiluokkaisia välineitä. Meiltä ovat nämä kaikki ja lisäksi vielä tärkein – täydellinen automaalaus syntyy taidolla ja ammattiylpeydellä. Olemme automaalaamo, jonka laatuun asiakas voi aina luottaa!

Auton maalaus – kysy lisää!

Pelti- ja kolarikorjaus

Peltikorjaus kaikkiin merkkeihin – osaava kolarikorjaamo Tuusulassa

Teemme pelti- ja kolarikorjaukset kaikkiin automerkkeihin. Korjauksissa käytämme vain alkuperäisiä varaosia, tilanteen mukaan joko uusia tai käytettyjä. Olemme korjanneet purkuosilla ja vaativilla oikaisuilla useita autoja, jotka muutoin olisivat menneet lunastukseen.

Muistathan, että me haluamme ensisijaisesti korjata autosi, emme lähettää sitä lunastukseen!

Kuinka kulkea auton ollessa korjaamolla? Ei huolta, meiltä sijaisauto työn ajaksi aina edulliseen hintaan!

Vahinkotarkastustukset

Vahinkotarkastus vaivattomasti ajanvarauksella

Vahinkotarkastus tarkoittaa auton vaurioiden selvittämistä ja kuvaamista, samalla arvioidaan tarvittavat korjaustyöt sekä mahdollisten varaosien tarve. Vahinkotarkastus kestää tavallisesti 10–20 minuuttia, ja laskelma lähetetään sähköisesti suoraan vakuutusyhtiölle. Saat meiltä myös kertakorvauslaskelman ja muut työhön johtamattomat laskelmat, veloitamme näistä 60 euroa.

Vahinkotarkastus on mahdollinen myös ilman ajanvarausta, suosittelemme kuitenkin varaamaan ajan – aikoja on tarvittaessa saatavilla jopa viikonloppuisin.

Vahinkoilmoitus verkossa tai puhelimitse

Vakuutusyhtiöt toivovat, että vahinkoilmoitus lähetetään sähköisenä, sivun alalaidalta löydät yhteystiedot useimpiin vakuutusyhtiöihin.

Kustannusarviot

Auton maalaus tai peltikorjaus – kustannusarvio kätevästi meiltä

Maalauksen tai kolarikorjauksen hinta-arvion saat parhaiten, kun tulet käymään paikan päällä. Näin pystymme arvioimaan vaurion mahdollisimman tarkasti ja voimme laskea järkevimmän korjaustavan. Kustannusarvio on aina maksuton. Kirjallisesta Cabas-laskelmasta veloitamme 60 euroa. Summa kuitenkin hyvitetään, mikäli auto korjautetaan meillä.

Sijaisautot

Sijaisauto korjauksen ajaksi – Tuusula

Automaalaamo Julkusen oma sijaisauto on valmiina käyttöösi edulliseen hintaan: 19 €/vrk, ei kilometrirajoitusta. Meillä on tarvittaessa saatavilla toki myös muun kokoluokan sijaisautoja aina pakettiautoihin asti – kysy tarjous!

Tarvitsetko sijaisauton?

Mikäli tarvitset sijaisauton, ole hyvä ja täytä oheinen auton käyttötarveselvitys-lomake.010 503 05
Tee verkossa »

010 191 818
Tee verkossa »

010 80 81 88
Tee verkossa »

010 195 105
Tee verkossa »

03 03 03 03
Tee verkossa »

020 763 4010
Tee verkossa »

010 3910 391
Tee verkossa »

010 195 108
Tee verkossa »

010 194 683
Tee verkossa »