AUTOMAALAAMO JULKUNEN OY

Yrittäjä

Yrittäjä

Tero Julkunen

  • Syntynyt: 1980
  • Koulutus: Erikoispintakäsittelijä/Automaalari 1999, Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto2010
  • Työhistoria: Opiskelu aikana lehdenjakoa, mansikan poimintaa ja siivoamista. Vuodesta -97 eteenpäin automaalarin työtä eri yrityksissä kunnes 2004 Automaalaamo Julkunen Oy:n perustaminen.
  • Miksi yrittäjäksi: Tässä ehkäpä pätee parhaiten vanha sanonta: jos hyvän haluaa pitää tehdä itse! Eli kohdallani halu ja rohkeus tehdä työt parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittyä jatkuvasti alan kärkipaikalla johti päätökseen alkaa yrittäjäksi.
  • Parasta työssäni: Tyytyväiset asiakkaat ehdottomasti! Mikään ei voita tunnetta kun luovuttaa työn tyytyväiselle asiakkaalle. Työnkuvani onkin muuttunut suuresti näiden vuosien aikana mutta intohimo itse maalaustyöhön vielä tallella ja löydätkin minut useimmiten haalarit päällä hallista kuin toimiston puolelta. Hyvänä asiana koen myös että olemme pystyneet tukemaan useita nuorisourheilu seuroja vuosien varrella ja tietysti saatu myös työpaikkojakin luotua.
  • Tulevaisuus: Tuo suuri mysteeri täynnä uhkia, haaveita ja mahdollisuuksia.. Uhkapuolella selkeästi nähtävillä isojen ketjujen vaikutus työnsaantiin. He ovat kieltämättä tehneet hyvää työtä mutta usko itseeni on silti vahva, kyllä meidän laadulle on aina kysyntää. Haaveissa on pitää ja vahvistaa paikallinen markkina asema. Mahdollisuuksia on monia, esim peltipuolen laajentamista jatkuvasti kartoitetaan ja panostamista ammatilliseen osaamiseen jatketaan ja  kehitetään sillä koskaan ei voi olla liian hyvä. Ja onhan tässä vielä kolmisenkymmentä vuotta edessä työelämää, siinäpä lopullinen haaveeni taisi tulla, jäädä eläkkeelle nykyisestä työpaikastani.

 

 

 

 

Palvelemme:

Arkisin 8-17

Soita meille:

(09) 860 30 440

Lähetä sähköpostia:

info@automaalaamojulkunen.fi

Tule käymään:

Tietotaajamankehä 19, 04300 Tuusula
Suomen Vahvimmat Automaalaamo Julkunen

Tee vahinkoilmoitus verkossa tai puhelimessa.

Tarvitsetko sijaisauton?

Mikäli tarvitset sijaisauton, ole hyvä ja täytä oheinen auton käyttötarveselvitys-lomake.

Lataa lomake

Varkaus tai ilkivalta?

Jos kyseessä on varkaus tai ilkivalta, täytä sähköinen rikosilmoitus.

Tee ilmoitus