AUTOMAALAAMO JULKUNEN OY

PALVELUT

Palvelemme:

Arkisin 8-17

Soita meille:

(09) 860 30 440

Lähetä sähköpostia:

info@automaalaamojulkunen.fi

Tule käymään:

Tietotaajamankehä 19, 04300 Tuusula
Suomen Vahvimmat Automaalaamo Julkunen

PALVELUT

Yrittäjä

Palveluistamme sen verran että meiltä et saa öljynvaihtoja, huoltohommia tai sirkushuveja, sen sijaan saat meiltä laadukkaat kolarikorjaukset ja maalaukset. Tämä siitä syystä että teemme vain sitä missä olemme alan ehdotonta kärkeä, emme halua tarjota mitään missä olisimme vain keskinkertaisia. Reunavalikosta voit tutustua tarkemmin palveluihimme.

Automaalaus

AUTOMAALAUS

Maalaus pohjatöineen on äärimmäisen haastavaa ja vaativaa käsityötä jossa virheitä ei voi piilottaa. Vaikka kolarikorjaus olisi kuinka hyvin tahansa tehty niin ei se ole hyvä ilman kunnollista maalausta, on siis tärkeätä että sävy ja pinnanlaatu on huippuluokkaa , muunmuassa näistä syntyy huomaamaton kolarikorjaus. Eli autosta ei huomaa onko sitä koskaan kolaroitu. Tarkkaan valitut tuotteet ja huippu välineet ovat tärkeässä roolissa mutta tärkeimpänä on itse maalari ja sen ammattitaito sekä ammattiylpeys, me lupaamme että laatuumme et tule pettymään! Panostamme jokaiseen työvaiheeseen jotta voimme olla lopputuloksesta ylpeitä ja sanoa että me teimme sen.

Automaalaus

PELTI- JA KOLARIKORJAUS

Kolarikorjaukset teemme kaikkiin automerkkeihin, korjauksissa käytämme vain alkuperäisiä varaosia, tilanteen mukaan joko uusia tai käytettyjä. Olemme monia autoja saaneet korjattua purkuosilla ja vaativilla oikaisuilla jotka muutoin olisi mennyt lunastukseen, pidä siis mielessä että me haluamme korjata autosi emmekä lähettää sitä lunastukseen.

Automaalaus

VAHINKOILMOITUKSET

Nykyisin vakuutusyhtiöt toivovat vahinkoilmoituksen sähköistä lähettämistä, sivun alalaidalta löydät yhteystiedot yleisimpiin vakuutusyhtiöihin. Myös puhelimitse ottavat ilmoituksia vastaan. Sama koskee sijaisauton käyttötarve selvitystä.

Automaalaus

VAHINKOTARKASTUKSET

Vahinkotarkastuksia teemme myös ilman erillistä ajanvarausta mutta suosittelen varaamaan ajan tarkastukseen sivuiltamme, jopa viikonlopuille tarkastusaikoja saatavilla jos koet arkena ehtimisen vaikeaksi. Vahinko tarkastuksessa auton vauriot selvitetään, kuvataan ja lasketaan tarvittavat työt sekä mahdolliset varaosat.  Tähän useimmiten riittää 10-20 minuuttia. Laskelma lähetetään sähköisesti vakuutusyhtiölle. Kertakorvaus ja muut työhön johtamattomat laskelmat saat myös meiltä mutta niistä veloitamme 60 euroa.

Automaalaus

KUSTANNUSARVIOT

Maalauksen tai kolarikorjauksen hinta arvion saat parhaiten kun tulet käymään jotta näemme omin silmin vaurion ja saamme siten päätettyä ja laskettua järkevimmän korjaustavan. Kustannusarvio on maksuton mutta kirjallinen täysi Cabas laskelma maksaa 60 euroa, tämä kuitenkin hyvitetään kun auto korjautetaan meillä.

Automaalaus

SIJAISAUTOT

Meidän oma sijaisautomme valmiina käyttöösi edullisella 19e/vrk hinnalla, ei kilometrirajoitusta. Toki meiltä saat myös muun kokoluokan sijaisauton aina pakettiautoihin asti mikäli tarvetta on. Kysy tarjousta.

Tee vahinkoilmoitus verkossa tai puhelimessa.

Tarvitsetko sijaisauton?

Mikäli tarvitset sijaisauton, ole hyvä ja täytä oheinen auton käyttötarveselvitys-lomake.

Lataa lomake

Varkaus tai ilkivalta?

Jos kyseessä on varkaus tai ilkivalta, täytä sähköinen rikosilmoitus.

Tee ilmoitus